Образовни портал

You are not logged in. (Login)
Skip Main Menu
kontakt
Skip Course categories
ОБРАЗОВНИ ПОРТАЛ

Available Courses

 • This course requires an enrolment key
  Електронске комуникације представљају обавезан предмет на студијском програму Поштанско-логистички системи

 • Курс Логистички сервиси намењен је првенствено студентима II године на студијском програму Поштанско-логистички системи на Високој ICT школи (бивша Виша техничка ПТТ школа) али и свима онима који желе да стекну основна знања везана за логистику (као пословну функцију и научну дисциплину) која се бави изналажењем метода оптимизације токова материјала, робе, људи, информација и енергије а све са циљем остваривања највећег економског ефекта.

 • Предмет Поштанске електронске услуге подразумева стицање основних знања из области развоја и примене електронских услуга у подручју поштанског саобраћаја. Исход подразумева разумевање начина како традиционална поштанска делатност може да искористи и имплементира предности нових технологија кроз развој, увођење и модернизацију електронских услуга на националном и међународном поштанском тржишту.
 • Поштанска регулатива је обавезан предмет на студијском програму Поштанско-логистички системи
 • Курс је намењен студентима који слушају предмет Бизнис план као изборни предмет.
 • Курс је првенствено намењен студентима друге године студијског програма Поштанско-логистички системи, али може бити од користи свима онима који су заинтересовани за ову област.
 • Добродошли у "Photoshop etide" . Е-курс који ће вам омогућити да искажете своју креативност помоћу програма који је 2010. године прославио свој 20. рођендан и то на позицији водећег програма у свету професионалне обраде фотографија. Реч је о програму Adobe Photoshop. Пред Вама је курс у коme ће Вам бити откривен део тајни Photoshop програма. Кроз 8 лекција научићете да користите лејере, урадите монтажу фотографија, оптимизујете фотографије за потребе Интернета, као и велики број других наредби. Моћи ћете да искажете своју креативност на фотографијама, баш као и виртуоз на свом музичком инструменту.
  Уз пуно добре воље за рад и креативности, време је да корак по корак постанете прави виртуоз у Photoshop-у.
 • Adobe Flash је програм превасходно намењен изради web анимација, али и анимација генерално. У оквиру лабораторијских вежби предмета Мултимедијалне телекомуникације које се изводе на III години смера телекомуникације, студентима се пружа могућност да савладају основе векторске графике, алате и радно окружење програма Adobe Flash, да се упознају са основним елементима израде анимације, као и разним техникама израде истих. Добродошли у свет анимација!
 • Дигиталне телекомуникације је назив предмета који слушају студенти друге године Високе ИЦТ школе, смера телекомуникације. Е-курс је базиран на лабораторијским вежбама из наведеног предмета. Курс је организован у шест лекција у оквиру којих се обрађују области фреквенцијских карактеристика, спектар сигнала, филтри, дигитализација сигнала, мултиплексирање и мултиплексни системи и линијски кодови.
 • Предмет посвећен разумевању информационо-комуникационих технологија, сервиса и услуга, у циљу сагледавања могућности што боље примене. Информационо доба, у коме се налазимо, можемо унапређивати само уколико га разумемо. Циљ предмета ја упознавање са сервисима, кроз технологије које су примењене и услуге које могу бити реализоване.

 • Курс "Дигитална обрада фотографије 1 & 2" намењен је студентима друге године Високе ИЦТ школе, који прате лабораторијске вежбе из предмета "Компресије". Курс обухвата основне појмове и технике дигиталне обраде фотографија у програму Adobe Photoshop. Уче се наредбе, рад са лејерима, маскама, текстом, оптимизација фотографија за потребе Интернета.

 • Курс Поштанске услуге намењен је првенствено студентима I године на студијском програму Поштанске и банкарске технологије на Високој ICT школи (бивша Виша техничка ПТТ школа) али и свима онима који желе да стекну основна знања везана за услуге које нуде како јавни тако и приватни поштански оператори.

Skip Calendar

Calendar

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
      1 2 3 Today Saturday, 4 July 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Skip LoginSkip Online Users

Online Users

(last 15 minutes)
None
Skip Latest News

Latest News

(No news has been posted yet)